Jessica Chastain

Jessica Michelle Chastain amerikai szinésznő. Első televíziós szerepét a The WB csatorna 2005-ben bemutatott sorozatában, a Dark Shadowsban kapta. Azóta több filmben és tv-sorozatban is láthattuk. 2017-ben a The Zookeper's Wife című Diane Ackerman regény adaptációjában láthatjuk, Niki Caro rendezésében. Valamint még feltünik a Woman Walks Ahead című életrajzi és történelmi drámában. Valamint a Molly's Game című filmben is szerepel Idris Elba és Kevin Costner mellett. 2018-ban pedig a The Death and Life of John F. Donovan cimű életrajzi drámában alakítja Moira McCallister-King-et.

 
Projektek
 
The Zookeeper's Wife
2017
Jessica mint Antonina Zabinska

A varsói állatkert tulajdonosai, Jan és Antonia Zabinski háromszáz zsidó életét mentik meg a Lengyelország 1939-es náci megszállását követően.

 
Molly's Game
2017
Jessica mint Molly Bloom

Egy igaz történet egy olmipiai síelőről, aki a világ legexkluzívabb poker meccsén is indult, majd az FBI célkeresztjébe került. Ez a nem hétköznapi nő, mozicsillagok, biznisz mogulok és az orosz maffia körében mozgott, bár ez utóbbi csak utólag derült ki számára.

 
X-Men: Dark Phoenix
2018
-

Jean Grey képességei egyre sötétebb énjét hozzák elő, így válik belőle Dark Phoenix. Az X-Men csapatának pedig el kell dönteniük, hogy vajon társuk, vagy az egész emberiség életének megmentése a fontosabb.

 
George and Tammy
2018
Jessica mint Tammy Wynette

A film két western legendát mutat be, George Jones-t és Tammy Wynette-et, akik gyors felemelkedésük után hirtelen a mélybe zuhantak.

 
Painkiller Jane
2018
Jessica mint Jane Vasko

A rendőrtiszt természetfeletti erőre tesz szert, miután egy kémiai fegyvert használtak rajta egy titkos művelet során.

 
Seducing Ingrid Bergman
2018
Jessica mint Ingrid Bergman

A filmsztár Ingrid Bergman és Robert Capa háborús fotós viszonya.

 
The Division
2018
-

A NYC béreinek visszaszerzésére irányuló harc.

 
Instagramja
@jessicachastain
 
Chat
 
Partnerek

         

Jelentkezni a chatben lehet!

 
Testvér oldalak

Itt az oldal szerkesztőjének további oldalait találod meg.

 
Információk
Téma Jessica Chastain
Admin Malia
Nyitás 2017.11.27.
Kredit G-Portál & SoSugary
Designalap Brielle
Kódok NikkiiGergőEfruse
 
Főoldal

Új kinézet a weboldalon!

2018.01.29. 18:37, Malia
Címkék: Oldal
//jessica-chastain.gportal.hu/portal/jessica-chastain/image/gallery/1517247290_04.png

Sziasztok! Meg is hoztam az új kinézetet, ugyanis az előző 2 hónapig volt fenn. Igen az oldal immáron 2 hónapja alakult meg. Reményeim szerint még sokáig működni fog. A kinézet alapja Brielle-től származik. Köszönöm neki. A többi kódért pedig köszönet illetti Nikkiit, Gergőt & Efruset. Az ő oldalik linkjét megtaláljátok alul az oldalinfóknál. Jessica ezen fotósorozata tavaly készült az ES magazin számára. Már akkor nagyon megtettszett és irtam is, hogy felfogom használni a következő kinézetnél, ami meg is történt. A galériában is új kinézet van. Hasonló mint az oldal kinézete. Nekem nagyon tetszik és remélem nektek is!

Vanity Fairs 2018 Hollywood Issue

2018.01.26. 20:28, Malia
http://jessicaphotos.sosugary.org/albums/userpics/10001/jessica-chastain-1~2.jpg

A Vanity Fair így év elején összeállította Hollywood legnagyobb neveiről szóló cikkét, köztük Jessica is helyet kapott. A rovatban kiemelik a #MeeTo kampányt is, amely arra bátorit, hogy  számoljunk be mi is ha szexuális zaklatás ért minket. Mivel sok sztár is csatlakozott a kampényhoz, ezért a 2018 Hollywood issue-ban szereplő hírességek, mint Jessica, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Oprah Winfrey, Tom Hanks, Robert De Niro, Harrison Ford, Gal Gadot, Graydon Carter, Claire Foy, Michael B. Jordan, Zendaya és Michael Shannon is a zaklatások ellen vannak, így ezzel is kifejezték együtt érzésüket.

JESSICA CHASTAIN, szinész, producer
30 film, beleértve a 'Molly's Game'-et is (2017).

A cseresznyeszínű hajával és a krémszínű bőrszínével  Jessica Chastain klasszikus szépség, ha viktoriánus hölgyről van szó (Crimson Peak), ha egy fennhélyázó nagybirtokos lányát kell alakitani (Julie kisasszony), vagy ha egy hős íjásznőt (The Huntsman: Winter's War) vagy akarkit kell is alakitani. Chastain beleugrik a terroristák alvilágaiba (Zero Dark Thirty) és kiprópálja  földalatti szerencsejátékot is (Molly's Game - Molly Bloom valódi világban mint  pókerhercegnő) veszteség érzére nélkül. A horizonton lévő Chastain legnagyobb kihívása előtt áll, ugyanis Tammy Wynette Grammy-díjas amerikai énekesnőt, a világ legismertebb country énekesnőjét fogja alakitani  a George and Tammy-ben.

Természetesen a fotósorozat sem maradhatott el, amelyet Annie Leibovitz készitett el a Vanity Fair magazin számára. Színfalak mögötti képeket is kaptunk, amelyeket Kathryn MacLeod készitett.

    

A magazin cimlapját az első képre kattintva tekinthetitek meg. A többi 3 képre kattintva megnéyhetite azokat amelyeket Jessica is megosztotta instagram oldalán. 

    

S.N.L. still, fotósorozat és lesifotók

2018.01.23. 10:06, Malia
http://jessicaphotos.sosugary.org/albums/userpics/10001/jessica-01.jpg

Mint ahogyan az előző bejegyzésben irtam, Jessica január 20án a Staurday Night Live műsor házigazdája volt. Emlitettem azt is, hogy a hivatalos képek akkor még nem jelentek meg, akkor csak a twitteren talált képeket hoztam el. Ám de most végre megjelentek és megtudjátok néznő őket HQ minőségben.

    

A fotósorozattal is ugyanaz volt a helyzet. Akkor még nem került nyilvánosságra HQ minőségben, Azonban most igen, és már fel is vannak töltve a galériába, ahol teljes nagyságban meg lehet őket nézni.

    

Valamint kaptunk pár paparrazzók által készitett lesifotót is, amelyek akkor készültek, mikor Jessica a S.N.L. afterparty-jára igyekezett. Jessica a műsor befejezése után, nem öltözött át, hanem abban igyekezett az partira, amelyben a showműsort befejezték. Tehát a fekete szinű Times Up mozgalom logójával ellátott blúzt viselte, amihez egy fekete nadrágot választott. 

    

Instagramjára is feltöltött egy újabb képet a SNL-ről, amelyen ő, Cecily Strong és Kate McKinnon állnak a szinpadon miközben a  "You Do not Own Me" dalt adják elő. A képhez jessica a következőket fűzte: 

A legjobb dolog volt a @nbcsnl házigazdájának lenni. Szó szerint az álom valóra vált. Köszönöm az összes munkatársnak, hogy nyitott karokkal fogadtak. ❤

    

Jimmy Fallon és S.N.L.

2018.01.21. 16:34, Malia
http://jessicaphotos.sosugary.org/albums/userpics/10001/DUBfCY4XcAAkVtQ.jpg

Jessica igen eseménydús héten van túl, ugyanis egész héten a tegnapi Saturday Night Live műsorra készült.

18-án este Jessica a 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' műsorban vett részt, ahol az új filmjét a Molly's Game-et és a tegnap esti Saturday Night Live műsort promotálta. Jessica elmondta még, hogy milyen tanácsokat kapott Gal Gadot és Amy Schumer szinésztársaitól, valamint milyen volt számára Oprah inspiráló beszéde a Golden Globe-on, és felidézi a kínos első találkozását. Végül Jessica és Jimmy illusztrállták, hogy a milyen egy női karakternek lenni.

    

Jessica január 18-án újra a S.N.L. promó videó forgatásán vett részt, amelyről megjelent egy hivatalos kép is, de Jessica instagram oldalán is megosztotta a képet. Az első kisképre a hivatalos képet, a második képre pedig az instagramra feltöltött képet lehet megnézni. A képek alatt, pedig itt a videó is, amit forgattak.

    

Január 20-án került került megrendezésre a Saturday Night Live amelyben Jessica volt a házigazda. A műsor a Women's March-ról és a Time’s Up kezdeményezésről szólt. Jessica monológja után Kate McKinnon és Cecily Strong csatlakoztak hozzá a  színpadra, ahol Lesley Gore 1963-ban iródott dalát a "You Do not Own Me"-t énekelték el. A dal évtizedek óta fennmaradt, és a First Wives Club -  Elvált nők klubja cimű film főszereplői énekelték el a film végén, ami azóta is ikónikus maradt. Itt megtekinthető a video. A Saturday Night Live műsorról még nem kaptunk hivatalos képeket és az ilyenkor készült fotósorozatot sem. A fotósorozatból már szivárogtak ki képek, amelyeket twitteren oszottak meg a Jessicával foglalkozó fan oldalak. Azokat megtekinthetitek a galériában. Remélem a hivatalos HQ minőségűt is hamarosan megosztják velünk.

    

A műsor zenei vendége Troye Sivan volt, aki dél-afrikai születésű ausztrál énekes, dalszövegíró, YouTuber és színész. Színészként szerepelt az X-Men kezdetek: Farkas című filmben és a Spud című filmjáték trilógiájának összes részében mint főszereplő.

   

Valamint twitteren találtam csak meg a következő promóciós SNL videókat, amelyek a fotósorozat készitéskor készitettek. 

Vegyes képanyagok

2018.01.18. 17:00, Malia
http://jessicaphotos.sosugary.org/albums/userpics/10001/61923521_jessica.jpg

Sziasztok! Jessicáról jelenleg csak képanyagok kerültek elő. E hónap elején, január 3-án szerepelt 'Jimmy Kimmel Live' műsorban. Akkor csak egy képet kaptunk, amit meg is osztottam. Most pedig megkaptuk a többit is, ami már a galériában van.

    

Majd január 16-én ellátogatott a Saturday Night Live műsor promóciós reklám forgatására. Erről egy hivatalos képet is kaptunk. Valamint Jessica instagram oldalára fel is töltött kettő darab videót a forgatásról. A videóban Jessica és Kate McKinnon szerepel. Vicces lett szerintem. A műsor január 20-án az NBC csatornán fog megjelenni.

    

 

Tuesday ✔ #firsttimeSNL #katemckinnon

Jessica Chastain (@jessicachastain) által megosztott bejegyzés,

 

Wednesday ✔ @nbcsnl #SNL #KateMcKinnon

Jessica Chastain (@jessicachastain) által megosztott bejegyzés,

Mindezek mellett Jessica a Wall Street Journal magazin februári számának a cimlaplánya lett. A magazinhoz készült egy csodaszép fotósorozat is, amelyet Annemarieke Van Drimmelen fotós készitett. A magaz cimlapjának szkennje már meg is jelent és a galériában meg is lehet nézni. A fotósorozatot szintén, amelyből 8 darab képet kaptunk. 

    

Mivel Jessica instagram oldalán nagyon aktiv, igy újra kaptunk tőle pár képet, a fenti videókon kivűl. A galériában vagy Jess instagram oldalán is megtudjátok tekinteni.

    

Vacsora Jennifer Lawrence-el és BAFTA Tea Party portré

2018.01.14. 20:47, Malia
http://jessicaphotos.sosugary.org/albums/userpics/10001/dsera-05~0.jpg

Január 9-én Jessica és férje Gian Luca a La Dolce Vita étteremben vacsoráztak Beverly Hills-ben, Jennifer Lawrence-l és annak párjával, az X-Men rendezőjével Simon Kinberg-el. A galériában találtok róla képeket.

     

Majd megjelentek a BAFTA Los Angeles Tea Party rendezvényen készült portrék, amelyeket szintén a galériában  tudtok megtekinteni, nagyon jó minőségben. Jessica egyszerűen gyönyörű a képeken. 

    

 


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!